Roundtrip Heaven - Innovation

Roundtrip Heaven

Om du inte går framåt går du bakåt
Idag är det innovation som är den hemliga konkurrensfaktorn för att du skall gå framåt.

  Lär dig mer >  
Lift Off - Innovation

Liftoff

När det inte räcker med prat
Nästa nivå av innovation kräver praktiska verktyg.

  Lär dig mer >  

Rocket Fuel - Innovation

Rocket Fuel

När du har bestämt dig för att inte halka efter
Seminarier, workshops, föreläsningar och coachning i innovation

  Lär dig mer >  

 

Vi är stolta att vi fått förtroendet att föreläsa för/utbilda personer från bland annat dessa företag:

 

Referenser

Aha O Yeah förändrade mina åsikter och gav mig ett annorlunda tänkande. Kimmo förstår sig på sättet som Aha O Yeah metoden är utformad, är bra på att förklara På workshopen träffar man många nya människor och knyter kontakter, samtidigt som man löser problem. Jag rekomenderar workshopen, den förändrade mitt sätt att tänka och se på saker.
Danijel Bajkusa, IT tekniker
Mina tankar blev klarare och tydligare Kimmo var engagerad, närvarande, tydlig, positiv och ville hjälpa Jag rekommenderar Aha O Yeah, det är ett nytt och spännande sätt att lösa problem.
David Mattsson, VD Din Spira
Workshopen gav mig en ändrad inställnig till ett jobbigt ämne, visade “framkomligheter”! Kimmo som workshopledare har bra koll, är effektiv, empatisk, engagerad, odogmatisk. Aha O Yeah gav bra resultat på kort tid. Jag rekomenderar workshopen eftersom den ger bra resultat.
Thomas Bothe, Författare
Aha O Yeah strukturerar tänkandet och gör att jag kan ta del av mina kollegors tänkande på ett mer strukturerat sätt, och det ökar effektiviteten i möten Kimmo har energi och är positiv, rolig, strukturerad och varm. Workshopen är bra, det är viktigt att när man övar att man inte väljer allt för difust (filosofiskt) ämne Jag skulle absolut rekomendera Aha O Yeah, bra och nyttigt!
Anders Svensson, VD Svensk Franchise
Aha O Yeah gav mig redskap och tankar att ta tag i ett “problem” och tänka mer öppet och positivt. Kimmo som workshopledare är kreativ, positiv, glad, peppande och inspirerande. Jag skulle absolut rekommendera Aha O Yeah, för att öppna sina sinnen och lösa problem och se problem ur ett annat perspektiv.
Anita Jisonsund, VD True Concept
Workshopen gav mig ett nytt sätt att möta utmaningar/problem Kimmo är pedagogisk, rolig att lyssna på, tydlig, kunnig, glad. Jag rekommenderar absolut Aha O Yeah workshopen den går att applicera inom alla områden, både privat och i arbetslivet.
Kimmo är lugn, naturlig, varm, saklig och informativ. Detta gör att innehållet blir tydligt, samtidigt som han bjuder in till ett aktivt deltagande. Speciellt bra är hans brinnande intresse för att tillmötesgå deltagarens behov. Deltagarna var nöjda med seminariet och fick kanske t.o.m. lite mersmak. Att samarbeta med Kimmo är bra, han återkopplar och lämnar inga lösa trådar. Han levererar! Vi på World Trade Center Göteborg rekomenderar Kimmo som föredragshållare och kommer att anlita honom fler gånger!
Mia Meriläinen, www.wtcgoteborg.se
Aha O Yeah Workshopen gav mig ett nytt sätt att tänka vid problemlösning. Kimmo är klockren som workshopledare, dessutom är han trevlig, rolig och lätt att ha att göra med och professionell. Jag rekommenderar workshopen, den var givande.
George Makdess, VD
I would absolutely recommend Kimmo and and the Aha O Yeah Workshop, because everyone needs this regardless of the situation.
Dejan Tomic, Designer
The Aha O Yeah Workshop was splendid. It was a pleasure to have you as a part of our workshop.
Chris Hillman, Designer
Nyttan jag fick av Aha O Yeah workshopen var kunskapen att tänka på ett problem från flera olika håll. Den hade ett bra upplägg och inte alltför många i gruppen. Kimmo som var workshopledare var entusiasmerande och fick en att vilja höra mer. Workshopen är ett redskap för att lösa uppgifter och få nya ideer. Rekommenderas.
Niclas Pihlgren, Optinet Data
Aha O Yeah Workshopen gav mig ett bredare strukturerat tänkande som underlag för mina beslut. Det är ett bra koncept, lagom som halvdag. Kimmo workshopledaren, är vänlig och tolerant på ett behagligt sätt. Jag rekommenderar workshopen, jag vet att du kommer att få samma nytta som mig.
Roger Gustafsson, VD Ultimat Rekrytering
Aha O Yeah har en effektiv struktur som gav många intressanta tankar och ideer på kort tid. Workshopen var professionellt utförd med värdefullt innehåll och var tankeställande. Kimmo som ledare var Inspirerande, lättförståelig, aningen ostrukturerad, positiv, varm. Jag skulle absolut rekommendera Aha O Yeah som en ny fräsch infallsvinkel för att angripa ett problem.
Workshopen gjorde att jag såg massor av saker att göra för att lösa problemet. Kimmo var jättebra fick oss att hålla tempot uppe och hade glimten i ögat. Aha O Yeah är riktigt, riktigt bra man kan snabbt hitta lösningar på eventuella problem. Lösningar blir det dominerande, inte problemet.
Aha O Yeah är ett instrument som konkretiserar och förenklar. Workshopen hade ett bra och tydligt upplägg samt bra pedagogik. Kimmo var Inspirerande! VSOP Det är många som behöver detta utan att veta om det.
Jag fick Inspiration, fördjupning och ny förståelse i det ämnet som jag undersökte. Workshopledaren Kimmo var Inspirerande, tydlig, lyhörd, entusiasmerande och konkret. Jag skulle absolut rekomendera detta, till alla sorters beslutsfattare.
Workshopen gav mig ett strukturerat arbetssätt och en aha upplevelse. Ledaren Kimmo var lugn, trygg och säker.
Tibor Hatala, Bra Miljö
Worshopen gav mig ett sätt att sortera tankarna. Se ett problem från olika håll. Förståelse att andra människor uttrycker sig väldigt olika. Det här ämnet är jätte intressant jag undrar varför jag inte hört om detta förut? Kimmo var tydlig, rolig och kunnig.Den här workshopen ger förståelse i bland annat konflikthantering. En rekommendation, gå den här kursen.
Helen Hjalmarsson
Mer referenser: Roundtrip Heaven klicka här | Aha O Yeah klicka här | Projektpartners klicka här.